+3670/3267481 kurystunde@gmail.com

Ismerj meg

Baranya megyében élek a férjemmel és két gyermekemmel. Ők a kincseim, másik a hivatásom. Utóbbi lépésről lépésre alakul, fejlődik bennem. A szülés, mint felfoghatatlan misztérium, mint áradó erő, felnőtt korom kezdetén magával ragadott, csodája a mai napig lelkesedésben tart

Védőnői tanulmányaimat követően, 2000-ben elvégeztem hazánk első dúla képzőjét (laikus szülés körüli segítő), a Napvilág Születésház szervezésében. Így kezdtem szüléseket kísérni és megtapasztalni a szülés lelki oldalát. Négy év múlva szülésznőként szereztem oklevelet. Kórházi gyakorlataim Harmat Hajnal barátságával és gyakorlati tapasztalatainak megosztásával ajándékoztak meg- Rajta kívül több szülésznő és szülészorvos munkájából meríthettem értékes tapasztalatokat. Ismereteim kibővítésében és a szülés valódi természetének megismerésében Geréb Ági iránt vagyok nagy hálával és szeretettel.

Hollandiai tartózkodásom szakmai kitekintés volt hazánk határain túlra, újabb perspektívából láthattam rá a szülészet gyakorlatára. A szülésfelkészítő oktatói képzést holland szülésfelkészítőktől is tanulhattam.

Az ismeretek és a gyakorlati tapasztalatok megkoronázásaként életet adhattam két csodálatos gyermekemnek- hálás vagyok a férjemnek, hogy támogatott a saját utamon.

Független bábaként intézeten kívüli szüléseket kísérek, dúlaként kórházban támogathatom vajúdó anyatársaimat és családjukat.

Az évek során sok család tisztelt meg a bizalmával és engedett be az életébe- kísérhettem Őket várandósságuk, szülésük, gyermeknevelésük útján – amit ezúton is köszönök. Látom, hogy ez az út sokféle lehet és jelentős minőségi változásokat hoz minden rajta járó életében. Ennek a változásnak a kísérését érzem hivatásomnak. Célom, hogy olyan hiteles információkat adjak át a babát váró pároknak, a párkapcsolatot próbálgató kamaszoknak, a kisgyermeket nevelő szülőknek, amik kifogástalan szakmaiságuk segítségével megerősíthetik Őket önmagukban, rátalálhatnak saját kérdéseikre, válaszaikra és tudatos, szabad döntéseikben felelősséget vállaló kompetens szülőkké válhatnak.

Szeretettel várom az érdeklődéseket mind tanfolyam, mind egyéni tanácsadás formájában, akár várandósság, szülés, szoptatás, gyermekgondozás, nevelés kapcsán, ill. kamaszok, fiatalok családi életre nevelése kapcsán is.

A tanfolyamok, beszélgetések interaktívak, oldott légkörük az ismeretszerzésen túl, a lelki folyamatokat is támogatja.

A kaposvári Korzó magazin februárban videó-interjút készített velem, a 16-33 percnél vagyok.

 

Köszönet:

Honlapom megszületésében hálás szívvel gondolok mindazokra, akik támogattak, inspiráltak, tanítottak, bizalmukba avattak, szerettek és szeretnek.

Köszönöm Drága Édesanyám- Kati- mama, Társam- Isti, Geréb Ági, Harmat Hajnal, Dr.Bédi Beatrix, Németh Zsófi, Várnainé Kriszta, Bábatársaim, Dúlatársaim, és Édesanyák, Édesapák, akik bizalmatokkal az életetekbe fogadtatok, fogadtok.